Cum se prepară cele mai cremoase paste carbonara! O rețetă apetisantă

Cum se prepară cele mai cremoase paste carbonara. Cu un sos cremos de brânză și o aromă subtilă de șuncă, aceste paste carbonara vor fi un adevărat deliciu la masa familiei.

Ingrediente pentru paste carbonara:

220 g spaghete

170 g șuncă

400 g smântână, pentru gătit

2 gălbenușuri

300 g parmezan ras

1 linguriță piper

1 praf de sare

4 frunze de busuioc

Mod de preparare paste carbonara:

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Rumenești șunca tocată, apoi o scoți și așezi în locul ei smântâna. O lași să clocotească, apoi adaugi gălbenușurile bătute și jumătate din cantitatea de parmezan. Adaugi piperul, apoi pastele și omogenizezi. Le servești presărate cu restul de parmezan și frunzele de busuioc.

Sursa rețetă și foto: jocooks.com