Cum se prepară ciupercile crocante cu usturoi. Un aperitiv pur și simplu delicios

Cum se prepară ciupercile crocante cu usturoi. Dacă îți plac ciupercile, încearcă acest aperitiv apetisant, simplu și ușor de preparat.

Ingrediente necesare pentru ciuperci crocante cu usturoi:

450 g ciuperci

50 g unt, topit

2 căței de usturoi, pisați

2 lingurițe cimbru

1 jumătate de cană pesmet

30-40 g parmezan ras

pătrunjel, după gust

sare

piper

Mod de preparare ciuperci crocante cu usturoi:

Într-un bol, amesteci untul împreună cu cimbrul, usturoiul, sare și piper, după gust. Amesteci într-un vas termorezistent cu ciupercile spălate și uscate. Dai la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 10 minute. Presari pesmetul combinat cu parmezanul și mai lași încă 8-10 minute, până când ciupercile se rumenesc ușor. Servești cu pătrunjel tocat.

Sursa rețetă și foto: closetcooking.com