Cum se prepară cotletele de porc cu usturoi și parmezan la cuptor. Pur și simplu delicios

Cum se prepară cotlete de porc cu usturoi și parmezan la cuptor. O metodă rapidă și, pur și și simplu delicioasă, de a pregăti cotletele de porc.

Ingrediente pentru cotlete de porc cu usturoi și parmezan la cuptor:

4 cotlete porc

50 g parmezan, ras

30 g pesmet

½ linguriță pătrunjel uscat

ulei

½ linguriță usturoi pudră

sare

piper

Mod de preparare cotlete de porc cu usturoi și parmezan la cuptor:

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Combini pesmetul cu parmezanul, pătrunjelul uscat, usturoiul, sare și piper, după gust. Dai cotletele de porc prin puțin ulei, apoi prin compoziția cu pesmet și parmezan.

Le rumenești într-o tigaie 4-5 minute pe fiecare parte. Așezi într-o tavă și dai la cuptor 15-20 de minute. Servești imediat.

Sursa rețetă și foto: cakescottage.com