Cum se prepară cotletul de porc cu ardei gras. O rețetă pe cât de simplă pe atât de delicioasă

Cum se prepară cotletul de porc cu ardei gras. O rețetă pe cât de simplă pe atât de delicioasă care poate fi pregătită pentru un prânz copios.

Ingrediente necesare pentru cotlet de porc cu ardei gras:

4 bucăți de cotlet de porc

sare

piper

2 linguri de ulei de măsline

1 ceapă tocată mărunt

2 căței de usturoi pisat

2 ardei grași tăiați felii

3 linguri de sos Worcestershire

100 g apă sau de supă de pui

1 linguriță de cimbru uscat

1 linguriță de frunze de mărghiran

Mod de preparare cotlet de porc cu ardei gras:

Asezonezi cotletele cu sare și piper. Încălzești uleiul de măsline și pui cotletele, ceapa și usturoiul. Le lași câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu se ardă usturoiul. Când le întorci, adaugi fâșiile de ardei gras. Mai lași 8 minute.

Le scoți, iei tigaia de pe foc și acoperi pentru a se păstra caldă. Adaugi sosul Worcestershire, apa sau supa de pui, cimbrul și mărghiranul în tigaie. Lași să fiarbă până se îngroașă, apoi pui cotletle și legumele. Mai lași 1 minut.

Sursa rețetă și foto: clickpoftabuna.ro