Cum se prepară croissantele cu ou și șuncă. Un mic dejun delicios la îndemâna oricui

Cum se prepară croissantele cu ou și șuncă. Un mic dejun delicios la îndemâna oricui.

Ingrediente pentru croissantele cu ou și șuncă:

1 lingură ulei

4 ouă

50 ml lapte

8 mini-croissante cu unt

100 g șuncă

4 felii cașcaval

sare

piper

Mod de preparare croissante cu ou și șuncă:

Încingi uleiul într-o tigaie. Bați ouăle ușor și le torni în tigaie. Le amesteci cu laptele, sare și piper, după gust. Le ții pe foc 3-5 minute, apoi le scoți pe o farfurie.

Crestezi croissantele pe jumătate și îi umpli cu ou, felii de șuncă și câte o jumătate de felie de cașcaval. Îi dai la cuptorul încins 1-2 minute. Servești imediat.

Sursa rețetă și foto: damndelicious.net