Cum se prepară empanadas cu carne de vită. Un aperitiv din Argentina extrem de apetisant

Cum se prepară empanadas cu carne de vită. Empanadas sunt foarte populare în America Latina, iar argentinienii le mănâncă înainte de orice masă festivă. Această rețetă este una mai sănătoase, deoarece empanadas sunt coapte, nu prăjite.

Ingrediente necesare pentru empanadas cu carne de vită:

2 cartofi mari

1 ceapă mare

1 cană de supă de vită

sare

chimen

piper

jumătate de kilogram de vită tocată

1 cățel de usturoi

1 legătură de pătrunjel

1 lingură de amidon din porumb

1 lingură de apă rece

1 pachet de aluat

1 lingură de ulei

Mod de preparare empanadas cu carne de vită:

Se combină toată ingredientele, în afară de apă și amidon, într-o cratiță care se încinge la foc potrivit. Fierbe toate ingredientele până ce cartoful a devenit fraged. Ia-o de pe foc și lasă ingredientele să se răcească.

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade și așează 2 foi de aluat într-o tavă. Dă-le la cuptor pentru 10 minute.

Scurge lichidul în care s-au fiert ingredientele și pune-le într-un robot de bucătărie pentru ca totul să se combine. Combină amidonul și apa într- cană.

Pune pe fiecare bucățică de aluat câte o lingură din amestec și lipește marginile cu amestecul din amidon și apă ca să le sigilezi, formând un triunghi.

Dă-le la cuptor până devin aurii și apoi servește-le calde.

Sursa rețetă și foto: myrecipes.com