Cum se prepara friptura de vită cu cartofi noi la tigaie! O rețetă delicioasă pentru un prânz copios.
Ingrediente pentru friptura de vită cu cartofi noi la tigaie:
650 g carne de vită, feliată subțire
650 g cartofi noi, feliați
1 lingură ulei
3 linguri unt
5 căței de usturoi, pisați
1 linguriță cimbru, tocat
1 linguriță rozmarin, tocat
1 linguriță oregano
1-2 linguri sos de soia, opțional
sare
piper
Mod de preparare friptura de vită cu cartofi noi la tigaie:
Condimentezi carnea cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie, încălzești uleiul și 1 lingură de unt. Rumenești cartofii 8-10 minute. Transferi pe o farfurie.
Topești restul de unt în tigaie. Călești usturoiul împreună cu mirodeniile aproximativ 1 minut. Rumenești carnea, până se pătrunde bine. Adaugi sosul de soia. Combini cu cartofii. Servești imediat.
Sursa rețetă și foto: eatwell101.com
Teteta iese superb cu un sos de soia light. Eu am comandat de aici: http://dragonfood.ro/produs/sos-de-soia-light-premium-500-ml-lkk/. Multumesc pentru reteta 😀