Cum se prepara friptura de vită cu cartofi noi la tigaie! O rețetă delicioasă pentru un prânz copios

Cum se prepara friptura de vită cu cartofi noi la tigaie! O rețetă delicioasă pentru un prânz copios.

Ingrediente pentru friptura de vită cu cartofi noi la tigaie:

650 g carne de vită, feliată subțire

650 g cartofi noi, feliați

1 lingură ulei

3 linguri unt

5 căței de usturoi, pisați

1 linguriță cimbru, tocat

1 linguriță rozmarin, tocat

1 linguriță oregano

1-2 linguri sos de soia, opțional

sare

piper

Mod de preparare friptura de vită cu cartofi noi la tigaie:

Condimentezi carnea cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie, încălzești uleiul și 1 lingură de unt. Rumenești cartofii 8-10 minute. Transferi pe o farfurie.

Topești restul de unt în tigaie. Călești usturoiul împreună cu mirodeniile aproximativ 1 minut. Rumenești carnea, până se pătrunde bine. Adaugi sosul de soia. Combini cu cartofii. Servești imediat.

Sursa rețetă și foto: eatwell101.com