Cum se prepară frittata cu ciuperci. O rețetă delicioasă de import

Cum se prepară frittata cu ciuperci. Atât de rapidă și de ușor de preparat frittata cu ciuperci poate fi soluția perfectă pentru cină sau un mic-dejun târziu.

Ingrediente necesare pentru frittata cu ciuperci:

5 ouă

150 ml lapte

½ lingură busuioc uscat

½ lingură oregano

1 lingură sos picant

1 praf de sare

4 felii bacon tocate

2 căței de usturoi

300 g ciuperci

2 căni spanac

1 roșie

Mod de preparare frittata cu ciuperci:

Bate ouăle cu laptele, busuiocul, oregano și sosul iute. Pune sare și piper după gust. Călește într-o tigaie baconul și pune-l pe un șervet absorbant.

În tigaie sotează usturoiul și ciupercile până se rumenesc. Asezonează cu sare și piper. Adaugă spanacul și roșia tocată și lasă 2-3 minute. Toarnă în tigaie ouăle și baconul și gătește fără să amesteci 2 minute. Dă tigaia la cuptor pentru alte 15 minute.

Sursa rețetă și foto: damndelicious.net