Cum se prepară medalioanele de porc în sos cremos de usturoi și spanac. Un deliciu culinar la îndemâna oricui

Cum se prepară medalioanele de porc în sos cremos de usturoi și spanac. Apetisante și aromate, medalioanele de porc în sos cremos de usturoi și spanac sunt un deliciu culinar.

Ingrediente pentru medalioane de porc în sos cremos de usturoi și spanac:

3 medalioane de porc, fără os

1 linguriță boia

2 linguri unt

2 lingurițe ulei

5-6 căței de usturoi, zdrobiți

1 ceapă mică, tocată

80 ml supă de legume sau pui

400 g smântână

650 g spanac

1 linguriță mix de condimente

50 g parmezan ras, opțional

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare medalioane de porc în sos cremos de usturoi și spanac:

Condimentezi medalioanele de porc cu boiaua, sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, 3-5 minute pe fiecare parte sau până se pătrund bine. Scoți pe o farfurie. Topești untul în tigaie. Adaugi usturoiul, ceapa și le călești cu mixul de condimente aproximativ 1 minut. Torni supa și lași să scadă puțin lichidul.

Combini cu smântâna, reduci focul, și lași să dea ușor în clocot. Potrivești gustul cu sare și piper. Amesteci cu spanacul și parmezanul încă 1-2 minute. Întorci carnea în tigaie și o stropești cu sos. Servești cu pătrunjel.

Sursa rețetă și foto: eatwell101.com