Cum se prepară mușchiul de vită la grătar cu orez și ananas. O rețetă exotică delicioasă

Cum se prepară mușchiul de vită la grătar cu orez și ananas. O rețetă exotică delicioasă pentru o impresionantă cină în doi la care poți adăuga și 1 pahar de vin roșu ca să realizezi un preludiu culinar desăvârșit.

Ingrediente pentru mușchi de vită cu orez și ananas:

650 g mușchi de vită

2 linguri pudră de chili

1 1/2 linguri coajă de lămâie lime rasă

sare

200 g ananas proaspăt, tocat cuburi

1 legătură de coriandru verde, tocat fin

500 g orez alb fiert în apă cu sare și mirodenii

Mod de preparare mușchi de vită cu orez și ananas:

Pregătești grătarul, cu foc mediu-mare. Masezi mușchiul de vită cu pudra de chili, coaja de lime și cu sarea, după gust. Îl pui pe grătar, 3-4 minute, pe fiecare parte sau cât de mult dorești să fie de pătruns.

Când e gata, îl transferi pe un blat de tăiat și-l lași să stea 5 minute. Între timp, amesteci ananasul cu frunzele de coriandru și cu orezul fiert. Tai mușchiul felii subțiri și îl servești cu orezul cu ananas. Ornezi cu felii de lime.

Sursa rețetă și foto: goodhousekeeping.com