Cum se prepară omleta cu cartofi și șuncă! Un mic dejun delicios și extrem de sățios

Cum se prepară omleta cu cartofi și șuncă! Un mic dejun delicios și extrem de sățios.

Ingrediente pentru omletă cu cartofi și șuncă:

2 linguri unt

500 g cartofi dați prin răzătoare și bine scurși

250 g șuncă, feliată

3 fire ceapă verde, tocate

250 g cașcaval, ras

5-6 ouă

80 ml lapte

sare

piper

Mod de preparare omletă cu cartofi și șuncă:

Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Topești untul într-o tigaie. Amesteci cu cartofii, șunca și ceapa verde. Presari cașcavalul. Bați ouăle împreună cu laptele, sare și piper, după gust. Torni peste cartofi. Dai la cuptor 30-35 de minute. Servești imediat.

Sursa rețetă și foto: pamperedchef.com