Cum se prepară pappardelle cu lămâie și busuioc. Rețeta lui Jamie Oliver

Cum se prepară pappardelle cu lămâie și busuioc. Este o rețetă inspirată de la Jamie Oliver. Este o rețetă simplă și gustoasă care te împrospătează datorită produselor sale. Sper să vă placă și vouă!

Ingrediente necesare pentru pappardelle cu lămâie și busuioc:

250 gr. Pappardelle

Coajă rasă de la o lămâie

Suc de la 1/2 de lămâie

4 linguri – parmezan ras

12-15 frunze de busuioc proaspăt

4 linguri – ulei de măsline

Sare și piper negru

Mod de preparare pappardelle cu lămâie și busuioc:

Pune la fiert apă cu puțină sare într-un vas adânc. Când apa clocotește, adaugă pastele și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe pachet.

Între timp pregătește sosul: rade coaja de la o lamâie și scurge sucul de la o jumătate din ea într-un vas mare, adaugă uleiul de măsline, parmezanul, sare și piper după gust. Amestecă puțin.

Pune o strecurătoare în chiuvetă și strecoară pastele, după care adaugă-le în sosul făcut mai devreme. Încorporează-le bine în sos, apoi presară cu busuioc. Poftă bună.

Sursa traducere și foto: valeriesfood.md