Cum se prepară papricașul de vițel. O rețetă delicioasă numai bună pentru weekend

Cum se prepară papricașul de vițel. O rețetă delicioasă numai bună pentru weekend.

Ingrediente pentru papricaș de vițel:

1 kg carne

3 cepe mijlocii

2 ardei graşi

1 linguriţă făină

1 linguriţă boia de ardei

1/2 lingură bulion

2 linguri untură

sare

Pentru găluşte:

1 lingură unt sau untură

1 ou

2 linguri făină

1 lingură apă

Sare.

Mod de preparare papricaș de vițel:

Se pune carnea ca mai sus să se prăjească cu ceapa tăiată felii subţiri. Când ceapa s-a îngălbenit, se adaugă boia de ardei, bulionul subţiat cu apă şi cei doi ardei graşi. Se pune zeamă de carne sau apă, atât cât să acopere carnea. Se dă la cuptor să fiarbă acoperit. Se serveşte cu găluşte de făină. Poftă bună!

Sursa foto și rețetă: rețetepentrutoți.ro