Cum se prepară pârjoalele cu ton și ceapă verde! O rețetă delicioasă pentru weekend

Cum se prepară pârjoalele cu ton și ceapă verde! Când ai poftă de pește, încearcă o rețetă simplă și delicioasă de pârjoale cu ton și ceapă verde.

Ingrediente pentru pârjoale cu ton și ceapă verde:

300 g ton mărunțit, la conservă

1 ou

60 g făină

1-2 legături ceapă verde, tocată

2 lingurițe muștar

coaja rasă și zeama de la ½ lămâie

2-3 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare pârjoale cu ton și ceapă verde:

Într-un bol mai mare, combini toate ingredientele cu excepția uleiului. Amesteci bine compoziția cu mâinile. Formezi 4 chifteluțe, de mărime potrivită.

Încingi uleiul într-o tigaie. Rumenești pârjoalele 3-4 minute pe fiecare parte. Servești imediat.

Sursa rețete și foto: whatgreatgrandmaate.com