Cum se prepară pastele cu brânză, carne de pui și ardei iute. O rețetă ideală pentru zilele reci de toamnă

Cum se prepară pastele cu brânză, carne de pui și ardei iute. O porție de paste cu brânză, carne de pui și ardei iute este tot ce ai nevoie să te încălzești în zilele reci de toamnă, fără să stai prea mult în bucătărie ca să le prepari.

Ingrediente necesare pentru pastele cu brânză, carne de pui și ardei iute:

400 g paste

50 g unt

25 g făină

400 g smântână

125 ml lapte

sare

piper

200 g brânză răzuită

200 g carne de pui fâșii

6 felii bacon

un ardei iute fără semințe

Mod de preparare pastele cu brânză, carne de pui și ardei iute:

Fierbi pastele potrivit indicațiilor de pe ambalaj. Topești untul într-o cratiță. Pui apoi făina și amesteci timp de 1-2 minute. Torni smântâna și pui sarea și piperul. Aduci la punctul de fierbere amestecând constant, apoi dai focul mai mic și mai lași 5 minute. Adaugi brânza și o lași să se topească, apoi pui pastele scurse de apă, puiul, baconul și ardeiul iute. Dai la cuptor pentru 30 de minute.

Sursă rețetă și foto: Taste of Home