Cum se prepară pastele în sos cremos de usturoi! O rețetă simplă și foarte gustoasă, pastele în sos cremos de usturoi îți vor lăsa gura apă.
Ingrediente pentru paste în sos cremos de usturoi:
5-6 căței de usturoi, zdrobiți
6 linguri unt
400 g smântână
150 g parmezan
2 lingurițe făină + 1 lingură smântână
300 g paste
sare
piper
Mod de preparare paste în sos cremos de usturoi:
Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Topești untul într-o tigaie. Amesteci cu usturoiul și smântâna. Lași să dea ușor în clocot. Încorporezi parmezanul dat prin răzătoare, sare și piper, după gust.
Adaugi făina pe care o combini înainte cu lingura de smântână. Amesteci bine până când sosul începe să se îngroașe și devine omogen. Servești cu pastele.
Sursa rețetă și foto: thechunkychef.com