Cum se prepară peștele cu sote de legume. O rețetă delicioasă și hrănitoare

Cum se prepară peștele cu sote de legume. O rețetă delicioasă și hrănitoare, ideală pentru zilele în care vrei să mănânci ceva hrănitor și ușor, în același timp.

Ingrediente pentru pește cu soté de legume:

Fileuri de pește

2 cartofi mari

1 dovlecel

1 păstârnac

100 g unt

sare

1 linguriţă chimen

Mod de preparare pește cu soté de legume:

Ungi fileurile de peşte cu unt, le sărezi, le rulezi, le presari chimen şi le pui la cuptor învelite în folie de aluminiu. Aşezi pachetele într-o tavă cu puţină apă şi le ţii aproximativ 25 minute.

Cureţi zarzavatul, îl speli şi îl pui la fiert. Când este gata, îl scurgi de zeamă, îl tai cubuleţe, pe care le înăbuşi în unt. Scoţi peştele din folie şi îl aduci la masă pe pat de legume.

Sursa rețetă și foto: clickpoftabuna.ro