Cum se prepară pieptul de pui cu parmezan. O rețetă ușoară și delicioasă

Cum se prepară pieptul de pui cu parmezan. Toți ne dorim să putem găti feluri de mâncare gustoase într-un timp scurt. Vă recomandăm piept de pui cu parmezan pentru mese simple, rapide și savuroase.

Ingrediente necesare pentru pieptul de pui cu parmezan:

200 g crutoane

1 linguriță de condiment italiene

200 g parmezan

200 g făină

3 ouă

4 bucăți de piept de pui

1 praf de sare

1 praf de piper

100 ml ulei de măsline

100 g sos de roșii

100 g mozzarella

Mod de preparare piept de pui cu parmezan:

Preîncălzești cuptorul la 220°C. Amesteci crutoanele cu condimentele și cu 150 g parmezan. În alt bol amestesteci făina cu ouăle.

Înfășori pieptul de pui în folie alimentară și îl bați, apoi îl desfaci și îl presari cu sare și piper. Îl treci prin amestecul de făină și ou, apoi prin cel de crutoane. Încingi uleiul într-o tigaie și prăjești fiecare piept de pui la foc mediu câte 3 minute pe fiecare parte. Le scoți pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Pui pieptul de pui prăjit pe o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Torni de fiecare sos de roșii și presari mozzarella. Dai la cuptor pentru 8 minute, până când brânza s-a topit.

Sursa reșetă și foto: wegmans.com