Cum se prepară pieptul de pui umplut cu brânză. O cină delicioasă și ușor de preparat

Cum se prepară pieptul de pui umplut cu brânză. O rețeta delicioasă și rapidă ce se poate transforma în felul principal al unei cine sau al unui prânz. Pieptul de pui umplut cu brânză se face în doar 25 de minute.

Ingrediente pentru piept de pui umplut cu brânză:

un piept de pui
200 g brânză feta
6 frunzulițe mentă
50 g unt
100 ml ulei
100 ml vin alb sec
sare
piper

Mod de preparare piept de pui umplut cu brânză:

Carnea se taie în două pe locul unde a fost osul pieptului și se obțin astfel două bucăți care, fiecare, se taie în două pentru a obține un fel de portofel de carne. Brânza se fărâmițează cu furculița, se amestecă apoi cu o linguriță de ulei și se adaugă menta tocată.

Se umplu portofelele de carne, cu crema de brânză obținută, se leagă bine cu ață alimentară, și apoi se rumenesc pe ambele părți în unt topit. Se transferă într-o tavă de cuptor, se adaugă restul uleiului, vinul, se presară sare și piper și se lasă la cuptor pentru 15 minute.

Sursă rețetă și foto: retetepractice.ro