Cum se prepară pieptul de pui umplut cu spanac și cașcaval. O rețetă delicioasă, simplă și sănătoasă

Cum se prepară pieptul de pui umplut cu spanac și cașcaval. Pentru ca pieptul de pui să rămână fraged, trebuie să-l combini cu ingredientele potrivite și să nu-l prepari un timp îndelungat. O rețetă delicioasă, simplă și sănătoasă.

Ingrediente pentru piept de pui umplut cu spanac și cașcaval:

1 piept de pui dezosat

4 felii cașcaval

300 g frunze de spanac

2 căței de usturoi

1 praf boia de ardei iute

1 lingură ulei

sare

piper

Mod de preparare – Piept de pui umplut cu spanac și cașcaval:

Dai drumul la cuptor și ungi o tavă cu ulei. Tai pieptul de pui în jumătate, apoi desfaci cele două bucăți cât să obții un portofel. Pui peste ele cățeii de usturoi pisați, apoi așezi câte o felie de cașcaval. Pui frunze de spanac, apoi așezi deasupra bucata de carne. Condimentezi bucățile cu sare, boia și piper, după gust, apoi le așezi în tavă. Ții până când se pătrunde carnea, apoi așezi feliile de cașcaval rămase și le lași să se topească.

Sursa reteta si foto: zonacooks.com