Cum se prepară prăjitura Madeira. Are consistența unui chec, însă este atât de bună încât îți vei dori mereu și o a doua felie. Învață cum se prepară delicioasa prăjitură Madeira.
Ingrediente necesare pentru prăjitura Madeira:
80 g unt, la temperatura camerei
50 g zahăr pudră
coaja de la 1 lămâie
2 linguri suc de lămâie
1 ou
100 g făină
Zahăr pudră, pentru decor
Cum se prepară prăjitura Madeira:
Dă drumul la cuptor și pune hârtie de copt într-o tavă de chec. Mixează untul cu zahărul pudră, adaugă coaja de lămâie, oul și făină puțin câte puțin. La final, după ce s-a omogenizat făina, torni zeama de lămâie. Torni compoziția în formă, o nivelezi și presari pe deasupra zahăr pudră. O dai la cuptor până trece testul scobitorii.
Sursa rețetă și foto: anncoojournal.com