Cum se prepară puiul cu bacon și fasole verde! O rețetă apetisantă pentru începutul primăverii

Cum se prepară puiul cu bacon și fasole verde. Este primăvară și este timpul să pregătești o friptură delicioasă și apetisantă! O variantă ideală este rețeta de pui cu bacon și fasole verde.

Ingrediente pentru pui cu bacon și fasole verde:

900 g piept de pui

450 g fasole verde

3 fâșii bacon, tăiate bucățele

2 căței de usturoi, zdrobiți

zeama de la ½ lămâie

60 ml ulei

1 linguriță oregano

60 ml supă de pui

sare

piper

Mod de preparare – Pui cu bacon și fasole verde:

Într-o tigaie, călești fasolea verde tăiată la capete și spălată în puțin ulei 3-5 minute. Adaugi 2 linguri de apă dacă nu vrei să iasă prea crocantă.

Într-un bol, amesteci zeama de lămâie, oregano, supa de pui, usturoiul, sare și piper, după gust. Condimentezi pieptul de pui porționat cu sare și piper, după gust. Îl rumenești într-o tigaie 6-8 minute pe ambele părți. Transferi pe o farfurie, apoi rumenești baconul până devine crocant.

Amesteci puiul cu baconul și fasolea verde. Torni sosul și mai ții tigaia pe foc 2-3 minute. Se servește imediat.

Sursa rețetă și foto: eatwell101.com