Cum se prepară puiul cu verdețuri aromate la tigaie. Un preparat pur și simplu apetisant

Cum se prepară puiul cu verdețuri aromate la tigaie. Rapid pentru o masă gustoasă suficientă pentru întreaga familie. Puiul cu verdețuri aromate la tigaie este foarte bun și poate fi servit alături de o salată verde sau murături.

Ingrediente necesare pentru pui cu verdețuri aromate la tigaie:

4 bucăți piept de pui

2 linguri ulei

60 g făină

1 linguriță usturoi pudră

1 linguriță ceapă pudră

cimbru, după gust

oregano, după gust

2 lingurițe mix de condimente

sare

piper

Mod de preparare pui cu verdețuri aromate la tigaie:

Într-un bol, amesteci făina, ceapa și usturoiul pudră, cimbru, oregano, mixul de condimente, sare și piper, după gust. Treci bucățile de piept de pui prin această compoziție, până când sunt acoperite în totalitate. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, 4-5 minute pe fiecare parte sau până când își schimbă culoarea. Servești imediat.

Sursa rețetă și foto: whatsinthepan.com