Cum se prepară puiul în crustă de parmenzan. O rețetă delicioasă pentru o cină perfectă

Cum se prepară puiul în crustă de parmenzan. Alături de o salată de crudități, puiul în crustă de parmezan este cina perfectă.

Ingrediente necesare pentru pui în crustă de parmezan:

2 piepți de pui

1 praf de sare

Piper

Busuioc, oregano

2 căței de usturoi zdrobiți

6 linguri muștar

½ cană pesmet

50 g parmezan ras

1 lingură ulei de măsline

Pătrunjel

Mod de preparare puiul în crustă de parmezan:

Taie piepții de pui în jumătate și asezonează-i cu sare și piper.

Amestecă într-un vas muștarul, usturoiul și ierburile aromate. Într-o farfuri combină parmezanul și pesmetul. Încinge uleiul în tigaie. Trece puiul prin amestecul de muștar, după care prin parmezan și pesmet. Prăjește puiul câte 2-3 minute pe fiecare parte, după care pune bucățile într-o tavă și dă-le la cuptor 10-15 minute. Servești cu pătrunjel tocat presărat pe deasupra.

Sursa rețetă și foto: blogchef.net