Cum se prepară pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb. O rețetă rapidă și delicioasă

Cum se prepară pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb. Această reţetă este absolut delicioasă şi foarte uşor de preparat. Încearc-o și tu în acest weekend!

Ingrediente pentru pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb:

6 ciocănele pui

3 ouă

200 ml bere

300 g pesmet

1 linguriţă cu vârf boia iute

200 g făină

1 lingură condimente amestecate: cimbru, rozmarin, busuioc

300 g fulgi porumb

ulei, pentru prăjit

sare

piper

Mod de preparare pulpe de pui în crustă de bere și fulgi de porumb:

Cureţi ciocănelele de pieliţă, le speli şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare câteva minute. Le scoţi şi le laşi la răcit. Într-un castron, baţi bine ouăle, adaugi berea, sare, piper după gust şi făina. Baţi în continuare până obţii un aluat mai gros decât cel de clătite. Într-o farfurie adâncă, amesteci pesmetul cu fulgii de porumb, condimentele şi boiaua.

Pui pulpele răcite în compoziţia de ou cu bere şi le laşi câteva minute. Le scoţi, le treci prin pesmetul cu condimente, le prăjeşti în ulei la foc mic şi le laşi la scurs pe un prosop absorbant. Le serveşti calde sau reci, după ce le-ai înfăşurat la capăt cu puţină hârtie de copt legată cu sfoară.

sursă rețetă și foto: stockfood