Cum se prepară pulpele de pui cu lămâie și usturoi la tigaie. O rețetă delicioasă și ușor de pregătit, pulpele de pui cu lămâie și usturoi potrivindu-se de minune cu un sos delicios de miere.
Ingrediente pentru pulpe de pui cu lămâie și usturoi la tigaie:
6 pulpe de pui, dezosate
2 linguri unt, la temperatura camerei
4 căței de usturoi, pisați
1 lingură pătrunjel tocat
felii de lămâie, pentru servire
sare
piper
Pentru sos
4 linguri miere
1 lingură oțet de mere
100 ml supă de pui
boia, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui cu lămâie și usturoi la tigaie:
Condimentezi pulpele de pui cu sare și piper. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Rumenești carnea într-o tigaie pe ambele părți, până devine aurie. Scoți pe o farfurie.
Călești usturoiul în untul topit 10-20 de secunde, adaugi pulpele de pui, apoi torni sosul. Ții pe foc până când sosul se înngroașă ușor. Servești cu felii de lămâie și pătrunjel.
Sursa rețetă și foto: rasamalaysia.com