Cum se prepară pulpele de pui cu lămâie și usturoi la tigaie. O rețetă delicioasă și ușor de pregătit

Cum se prepară pulpele de pui cu lămâie și usturoi la tigaie. O rețetă delicioasă și ușor de pregătit, pulpele de pui cu lămâie și usturoi potrivindu-se de minune cu un sos delicios de miere.

Ingrediente pentru pulpe de pui cu lămâie și usturoi la tigaie:

6 pulpe de pui, dezosate

2 linguri unt, la temperatura camerei

4 căței de usturoi, pisați

1 lingură pătrunjel tocat

felii de lămâie, pentru servire

sare

piper

Pentru sos

4 linguri miere

1 lingură oțet de mere

100 ml supă de pui

boia, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pulpe de pui cu lămâie și usturoi la tigaie:

Condimentezi pulpele de pui cu sare și piper. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Rumenești carnea într-o tigaie pe ambele părți, până devine aurie. Scoți pe o farfurie.

Călești usturoiul în untul topit 10-20 de secunde, adaugi pulpele de pui, apoi torni sosul. Ții pe foc până când sosul se înngroașă ușor. Servești cu felii de lămâie și pătrunjel.

Sursa rețetă și foto: rasamalaysia.com