Cum se prepară pulpele de pui în sos cremos cu bacon și ciuperci! O rețetă deosebită

Cum se prepară pulpele de pui în sos cremos cu bacon și ciuperci! Nu mai căuta altă rețeta pentru masa de prânz sau cină ai găsit-o pe una dintre cele mai delicioase! 

Ingrediente pentru pulpe de pui în sos cremos cu bacon și ciuperci:

4 pulpe de pui

1 lingură ulei

1 linguriță mix de condimente

sare

piper

Pentru sos

200 g ciuperci, feliate

5 fâșii bacon

250 g smântână

4-5 crenguțe de cimbru

sare

piper

Mod de preparare pulpe de pui în sos cremos cu bacon și ciuperci:

Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în puțin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferi într-o tavă tapetată și le dai la cuptor aproximativ 20 de minute.

În aceeași tigaie, călești ciupercile 3 minute. Amesteci cu baconul tăiat bucățele. Combini cu smântâna, crenguțele de cimbru, sare și piper, după gust. Lași să clocotească ușor 2 minute, amestecând constant. Servești puiul cu sos.

Sursa rețetă și foto: juliasalbum.com