Cum se prepară pulpele de pui în sos de miere și usturoi. Vrei să pregătești rapid o porție de pulpe de pui? Încearcă rețeta în sos de miere și usturoi, la tigaie.
Ingrediente pentru pulpe de pui în sos de miere și usturoi
450 g pulpe de pui
4 lingurițe ulei
4 căței de usturoi, pisați
3 linguri miere
3 lingurițe muștar
60 ml apă
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere și usturoi
Dezosezi pulpele de pui, dar le lași pielea. Le condimentezi cu sare și piper, după gust. În două lingurițe de ulei, le rumenești pe ambele părți, apoi le scoți pe o farfurie.
În uleiul rămas călești usturoiul, până își schimbă ușor culoarea. Amesteci cu mierea, muștarul, apa și puțină sare. Întorci pulpele de pui în tigaie și le acoperi cu sos. Mai ții pe foc 1-2 minute. Servești cu pătrunjel.
Sursa reteta si foto: rasamalaysia.com
Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Plata se calculează în funcție de implicare și realizări.
Instruirea este gratuită prin email. Se poate incheia contract de comision. Lucrati de acasa ! Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai afacerea vietii tale. Solicitati detalii la adresa de gmail danielrusu49i