Cum se prepară pulpele de pui în sos de miere și usturoi! O rețetă delicioasă pentru un prînz pe fugă

Cum se prepară pulpele de pui în sos de miere și usturoi. Vrei să pregătești rapid o porție de pulpe de pui? Încearcă rețeta în sos de miere și usturoi, la tigaie.

Ingrediente pentru pulpe de pui în sos de miere și usturoi

450 g pulpe de pui

4 lingurițe ulei

4 căței de usturoi, pisați

3 linguri miere

3 lingurițe muștar

60 ml apă

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere și usturoi

Dezosezi pulpele de pui, dar le lași pielea. Le condimentezi cu sare și piper, după gust. În două lingurițe de ulei, le rumenești pe ambele părți, apoi le scoți pe o farfurie.

În uleiul rămas călești usturoiul, până își schimbă ușor culoarea. Amesteci cu mierea, muștarul, apa și puțină sare. Întorci pulpele de pui în tigaie și le acoperi cu sos. Mai ții pe foc 1-2 minute. Servești cu pătrunjel.

Sursa reteta si foto: rasamalaysia.com