duminică, februarie 5, 2023
Rss
Advertisement
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Acasa Homepage

Cum se prepară roșiile umplute cu sufleu de brânză. O rețetă delicioasă de sezon

Vlad Economu de Vlad Economu
august 4, 2018
1 Minute durata de citit
87
0
rosii umplute, sufleu branza, ingrediente, mod preparare, reteta culinara
87
SHARES
437
VIZUALIZARI
Share on FacebookShare on Twitter

Cum se prepară roșiile umplute cu sufleu de brânză. O rețetă de vară, ușoară, pe care o faci extrem de repede. Dacă ai roșii în grădină, acest fel de mâncare va fi și mai bun.

Ingrediente necesare pentru roșii umplute cu sufleu de brânză:

Pentru sos:

1 lingură de unt

1 lingură de făină

1 cană de apă

sare, după gust

piper, după gust

Pentru roșiile umplute cu sufleu de brânză:

10 roșii

3 ouă

2-3 linguri de unt

3 linguri de făină

1 cană de lapte

3-4 linguri brânză rasă

sare

piper

Mod de preparare roșii umplute cu sufleu de brânză:

Pentru sos, pui ½ din unt în cratiță, la foc mic, amestecând. Adaugi o cană cu apă rece, treptat. Amesteci în continuare, pentru a nu se forma cocoloașe. Pui sare și piper, apoi adaugi restul de unt, amestecând până se omogenizează.

Pentru roșiile umplute, pregătești roșiile, tai căpăcelul la fiecare. Scoți tot interiorul și le lași să se scurgă. La sosul pregătit anterior, adaugi cele 4 gălbenușuri, brânza rasă. Apoi adaugi albușurile bătute spumă și piper, după gust. Umpli roșiile trei sferturi, pentru a lăsa loc să crească sufleul. Deasupra, adaugi puțin unt și brănză rasă. Acoperi cu capacul și bagi la cuptor, timp de 15 minute.

Sursă rețetă și foto: delicious.com

loading...
Articolul Anterior

Cum să exciți o femeie la maximum. Cel mai important lucru este să…

Urmatorul Articol

Coinbase lansează pluginul Crypto pentru platforma de comerț electronic

Similare

Tempura – mâncarea japoneză apreciată în toate bucătăriile lumii
Retete culinare

Tempura – mâncarea japoneză apreciată în toate bucătăriile lumii

ianuarie 17, 2023
Programe guvernamentale de finanțare pentru energie verde
Homepage

Programe guvernamentale de finanțare pentru energie verde

decembrie 28, 2022
Placarea cu lemn a scărilor interioare și avantajele acestei abordări
Homepage

Placarea cu lemn a scărilor interioare și avantajele acestei abordări

decembrie 12, 2022

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mondonews
  • Stiri
  • Administratie
  • Sport
  • Life
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Servicii SEO Bucuresti, profesionale © adfel.ro

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In