Cum se prepară rulouri cu omletă şi cârnaţi. O rețetă simplă și delicioasă pentru diminețile de weekend

Cum se prepară rulouri cu omletă şi cârnaţi. O idee de rețetă simplă și delicioasă pentru diminețile de weekend când nu ai chef de nimic sofisticat

Ingrediente necesare pentru rulouri cu omletă şi cârnaţi:

4 ouă

1 cârnat proaspăt de casă

50 g caşcaval

1 lingură ulei

2 linguriţe muştar

200 g spanac fiert şi scurs

1 lingură sos de roşii picant

pătrunjel, pentru decor

Mod de preparare rulouri cu omletă şi cârnaţi:

Așezi cârnatul într-o tigaie, torni apă peste el, cât să fie acoperit, pui un capac și îl fierbi până scade apa. Dai capacul deoparte și îl rumenești în grăsimea lăsată de el. Îl lași la răcorit pe un şervețel absorbant, apoi îi scoți pielița.

Separat, baţi bine ouăle într-un castron, adaugi o linguriţă de muştar şi caşcavalul ras. Încălzeşti uleiul într-o tigaie şi pui omleta la prăjit, câte 3 minute pe fiecare parte.

Când este gata, o răstorni pe un platou, o lași la răcorit, apoi o ungi cu restul de muştar. Întinzi uniform spanacul, aşezi cârnatul şi rulezi. Servești omleta decorată cu pătrunjel, alături de sos picant.

Sursa rețetî: clickpoftabuna.ro