Cum se prepară rulourile cu pastă de salam de Sibiu şi brânză Brie. O rețetă delicioasă pentru un aperitiv surpriză.
Ingrediente necesare pentru rulourile cu pastă de salam de Sibiu și brânză Brie:
100 g salam de Sibiu
50 g sfeclă coaptă
4 lipii medii
50 g brânză Brie
30 g ruccola
8 roşii cherry
1 lămâie
20 g unt
Mod de preparare rulourile cu pastă de salam de Sibiu și brânză Brie:
Tai salamul de Sibiu şi sfecla cubuleţe. Le pui într-un blender şi mixezi până devin pastă. Ungi fiecare lipie cu pasta obţinută, stropeşti cu zeamă de lămâie şi adaugi brânză brie, roşii cherry şi ruccola.
Încălzeşi o tigaie antiaderentă şi pui untul. Rulezi lipiile şi pui rulourile în tigaie, la foc mic, pentru ca brânza Brie din interior să se topească uşor. Tai fiecare rulou în 4 bucăţi şi serveşti.
Sursa rețetă și foto: clickpoftăbună.ro