Cum se prepară rulourile cu pastă de salam de Sibiu şi brânză Brie

Cum se prepară rulourile cu pastă de salam de Sibiu şi brânză Brie. O rețetă delicioasă pentru un aperitiv surpriză.

Ingrediente necesare pentru rulourile cu pastă de salam de Sibiu și brânză Brie:

100 g salam de Sibiu

50 g sfeclă coaptă

4 lipii medii

50 g brânză Brie

30 g ruccola

8 roşii cherry

1 lămâie

20 g unt

Mod de preparare rulourile cu pastă de salam de Sibiu și brânză Brie:

Tai salamul de Sibiu şi sfecla cubuleţe. Le pui într-un blender şi mixezi până devin pastă. Ungi fiecare lipie cu pasta obţinută, stropeşti cu zeamă de lămâie şi adaugi brânză brie, roşii cherry şi ruccola.

Încălzeşi o tigaie antiaderentă şi pui untul. Rulezi lipiile şi pui rulourile în tigaie, la foc mic, pentru ca brânza Brie din interior să se topească uşor. Tai fiecare rulou în 4 bucăţi şi serveşti.

Sursa rețetă și foto: clickpoftăbună.ro