Cum se prepară salata cu piept de pui și omletă. Un mic dejun delicios

Cum se prepară salata cu piept de pui și omletă. Un mic dejun delicios și o sursă ideală de proteine într-o zi de iarnă.

Ingrediente necesare pentru (4 portii):

400 g piept de pui dezosat

4 ouă

50 g cașcaval

2 cepe

4 linguri maioneză

4-5 fire pătrunjel

sare, piper

ulei

Mod de preparare:

Feliezi pieptul de pui, îl condimentezi cu sare și piper, după gust și-l frigi pe grătarul încins până se pătrunde. Între timp, tai ceapa julien și o călești într-o tigaie unsă cu ulei. Separat, pregătești omleta. Bați ouăle cu sare și piper, după gust. Adaugi pătrunjelul tocat și cașcavalul dat prin răzătoare. Coci omleta în tigaie, sub capac. Tai fâșii subțiri omleta și pieptul de pui și le amesteci cu ceapa călită. Adaugi maioneza și amesteci bine.

Sursa reteta si foto: clickpoftabuna.ro