Cum se prepară somonul cu sparanghel. Dacă nu ești un mare fan sparanghel, sosul de lămâie merge perfect cu orice legume verzi ai avea prin frigider, fie că este spanac, brocoli, conopidă sau dovlecel.
Ingrediente necesare pentru somonul cu sparanghel:
2 file de somon
1 mână de legume
1 lingură de unt
1 lingură ulei de măsline
2 căței de usturoi
Zeama și coaja de la 1 lămâie
Sare
piper
Mode preparare somon cu sparanghel:
Pune untul și uleiul de măsline într-o cratiță și lasă-le să se încingă. Adaugă somonul și legumele și asezonează cu sare și piper. Gătește totul cam 3-4 minute pe fiecare parte.
Întoarce peștele și legumele, adaugă usturoiul și zeama de la o jumătate de lămâie în tigaie. Apoi, scoate totul și servește, turnând o lingură din sosul format în tigaie peste pește.
Sursa reteta si foto: gimmedelicious.com