Cum se prepară supa cremă cu paste. O rețetă delicioasă care te revigorează

Cum se prepară supa cremă cu paste. Fierbinte și sățioasă, această supă te revigorează într-o zi rece de iarnă.

Ingrediente necesare pentru supa cremă cu paste:

500 g morcovi

500 g dovleac plăcintar

2 cepe

2 căţei usturoi

1 lingură unt

sare, piper, după gust

½ linguriţă nucșoară măcinată

200 ml smântână lichidă

100 g paste cu forme diverse

Mod de preparare supa cremă cu paste:

Cureți morcovii și dovleacul, îi tai în bucăți de 3-4 cm. Toci ceapa și o călești în unt. Adaugi morcovii și dovleacul, pui 1,5 l de apă și lași la fiert 20 de minute. Condimentezi cu sare, piper și nucșoară măcinată, adaugi smântâna și pasezi supa cu un blender de mână.

Separat, fierbi pastele în apă clocotită cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. Le scurgi și le adaugi în supă.

Sursa reteta si foto: clickpoftabuna.ro