Cum se prepară supa cu pui și spanac. O rețetă gustoasă pentru orice anotimp

Cum se prepară supa cu pui și spanac. O supă foarte gustoasă, perfectă pentru orice anotimp și care se prepară repede. Cu siguranță va fi pe placul tuturor.

Ingrediente necesare pentru supa cu pui și spanac:

250g spanac tocat

50g parmezan ras

400g fasole boabe (din conservă)

1/2 linguriță măghiran uscat

1,2 litri supă concentrată de pui

1 cătel deusturoi

1 piept pui dezosat

150g morcov

2 linguri ulei de măsline

busuioc

piper

sare

Mod de preparare supa cu pui și spanac:

Taie cubulețe pieptul de pui și morcovul și pune-le la călit într-o oală cu o lingură de ulei. Adaugă sare și piper și prăjește totul la foc mare, până ce puiul devine rumen. Pune usturoiul mărunțit, măghiranul și supa de pui. Lasă să dea un clocot apoi micșorează focul până ce puiul este gătit complet. Scoate bucățelele de pui și adaugă în oală spanacul și fasolea. Lasă să dea în clocot și să fiarbă 5 minute.

Într-un blender, amestecă parmezanul, busuoicul și o lingură de ulei. Pune puiul înapoi în oală împreună cu amestecul de busuoic și parmezan. Mai lasă la fiert 5 minute, adaugă sare și piper și servește supa.

Sursa rețetă și foto: Eating Well