Cum se prepară tarta din cartofi cu usturoi și parmezan! O rețetă delicioasă și apetisantă

Cum se prepară tarta din cartofi cu usturoi și parmezan! O rețetă delicioasă și apetisantă.

Ingrediente pentru tartă din cartofi cu usturoi și parmezan:

3-4 cartofi mari, curățați și feliați rondele

3 linguri unt

100 g parmezan, ras

1 lingură usturoi, zdrobit

1 lingură boia

1 lingură mix de condimente

pătrunjel tocat, după gust

sos de usturoi, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Tartă din cartofi cu usturoi și parmezan:

Preîncălzești cuptorul la 180 °C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, combini untul topit cu parmezanul, usturoiul, boiaua, mixul de condimente, sare și piper, după gust. Amesteci cartofii cu o treime din această compoziție.

Așezi feliile de cartofi unele peste altele în formă circulară. Între straturi adaugi din mixul cu unt topit, având grijă să îți rămână și pentru exterior. Dai la cuptor aproximativ 40 de minute. Servești cu pătrunjel și sos de usturoi.

Sursa rețetă și foto: eatwell101.com