marți, februarie 7, 2023
Rss
Advertisement
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Acasa Homepage

Cum se prepară tocana de praz cu măsline. O rețetă delicioasă și sănătoasă

Vlad Economu de Vlad Economu
octombrie 13, 2018
1 Minute durata de citit
89
0
tocana praz masline, ingrediente, mod preparare, reteta culinara
89
SHARES
447
VIZUALIZARI
Share on FacebookShare on Twitter

Cum se prepară tocana de praz cu măsline. Dacă alegi să găteşti cu praz, nu ai nevoie decât de puţină îndemânare şi de câteva ingrediente-cheie, care îi vor îmbogăţi savoarea, odată ce este gătit. Tocana de praz cu măsline este uşor de pregătit şi foarte gustoasă de fiecare dată.

Ingrediente necesare pentru tocană de praz cu măsline:

500 g praz

100 g măsline negre

1 ceapă mică

1/2 ardei gras, tăiat în bucăţi mici

50 ml vin alb

1 lingură pastă de tomate

200 g roşii cherry, tăiate în sferturi

½ legătură mărar

½ legătură pătrunjel

2 linguri ulei

sare şi piper, după gust

½ linguriţă zahăr (opţional)

Mod de preparare tocană de praz cu măsline:

Speli prazul şi îl tai în bucăţi de 2-3 cm (doar partea albă). Încingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti ceapa mărunţită 5 minute. Încorporezi ardeiul şi prazul, apoi adaugi vinul alb. Acoperi şi laşi pe foc 30 de minute. În tot acest timp, verifici dacă este nevoie să adaugi apă. Opăreşti măslinele.

Când prazul s-a frăgezit, adaugi verdeaţa mărunţită, măslinele, pasta de tomate şi roşiile cherry. Presari şi ½ linguriţă zahăr, dacă vrei. Potriveşti gustul cu sare şi piper, apoi dai la cuptor 10 minute. Tocana poate fi mâncată şi fierbinte, însă gustul ei este mai bun când s-a răcit.

Sursa rețetă și foto: whereismyspoon.co

loading...
Articolul Anterior

Motivul real din spatele arestării Elenei Udrea! Ce taxă plătea fostul ministru

Urmatorul Articol

Crypto giveaway. Cea mai recentă înșelătorie cu ajutorul imaginii unor persoane cu notorietate

Similare

Tempura – mâncarea japoneză apreciată în toate bucătăriile lumii
Retete culinare

Tempura – mâncarea japoneză apreciată în toate bucătăriile lumii

ianuarie 17, 2023
Programe guvernamentale de finanțare pentru energie verde
Homepage

Programe guvernamentale de finanțare pentru energie verde

decembrie 28, 2022
Placarea cu lemn a scărilor interioare și avantajele acestei abordări
Homepage

Placarea cu lemn a scărilor interioare și avantajele acestei abordări

decembrie 12, 2022

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mondonews
  • Stiri
  • Administratie
  • Sport
  • Life
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Servicii SEO Bucuresti, profesionale © adfel.ro

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In