CUM SE RAPESTE un OM de AFACERI: Fost presedinte al unui club de fotbal a fost arestat!

CUM SE RAPESTE UN OM DE AFACERI. Juan Soler (foto stanga), fostul presedinte al clubului spaniol FC Valencia, a angajat un mercenar pentru a-l rapi pe omul de afaceri Vicente Soriano (foto dreapta), la randul sau fost presedinte al “liliecilor”, informeaza presa iberica, citata de Fanatik.

Fostul presedinte al clubului Valencia, Juan Soler, a fost arestat pentru ca a incercat sa-l rapeasca pe omul de afaceri Vicente Soriano, si el fost conducator al gruparii de pe Mestalla.

Conform anchetatorilor spanioli, Soler a angajat un mercenar pentru a efectua aceasta operatiune. La primele audieri, Soler a refuzat sa faca vreo declaratie in fata anchetatorilor, noteaza sursa citata.

Citeste si: Scandalos! Un baiat de 14 ani a fost rapit pentru a fi insurat cu o fata de 8 ani!

CUM SE RAPESTE UN OM DE AFACERI. Dupa 24 de ore, pentru ca procurorii nu au putut sa aduca suficiente dovezi, Soler a fost eliberat sub control judiciar. Magistratii i-au interzis insa sa se apropie la mai putin de 15 metri de Vicente Soriano. Soler ar fi platit intre 50 si 100 de mii de euro in incercarea ca Vicente Soriano sa fie rapit.
Cei doi au avut o disputa de afaceri, despre care nu se cunosc insa foarte multe lucruri.

Sursa foto: elmundodeportivo.es