CUM STATI CU SOACRELE ? SAU ATUNCI CAND MAMA SE BAGA IN RELATIE

Exista doua feluri de oameni in lumea asta: sunt oamenii maturi care nu depind de nimeni si care se descurca singur no matter what, si exista oamenii care desi au o varsta destul de impresionanta (30,40 de ani) inca mai depind de parinti.

Pentru acestia din urma, va fi o mare problema momentul in care vor avea o relatie serioasa pentru ca le va fi dificil sa traga cu familia nou intemeiata, nu cu familia din care fac parte de cand s-au nascut.

Exista cazuri tot mai dese de casnicii destramate din cauza soacrelor ori socrilor care se bagau in relatiile celor tineri si luau decizii in locul lor, le spuneau ce sa faca, etc. E destul de complicat pentru o femeie sa-si creeze un viitor alaturi de un barbat care inca depinde de mami si tati, de un barbat care de fapt nu prea este barbat, de un tip care inca nu s-a desprins de fusta mamei, de un individ care pune casnicia intotdeauna pe locul 2, dupa parinti.

E valabil si pentru ea. Daca ea nu este o femeie puternica, capabila sa se descurce singura, mereu va sta dupa mama sau dupa tata, oameni care se vor baga in relatie aproape fara nici un drept. Parintii nu ar trebui niciodata sa se bage in relatiile copiilor, fiecare trebuie sa fie raspunzator pentru propria casnicie si atat.

Parintii ar trebui sa poata delimita foarte clar perioada cand trebuie sa ia piciorul de pe pedala de acceleratie si sa stea in banca lor. Sunt sigur ca fiecare parinte are apucaturi de-astea ciudate, respectiv sa spuna copiilor ce sa faca si la 40 de ani. Tot copii lor sunt chiar daca au o varsta. Problema este ca atunci cand mama se baga in relatia „copiilor” se ca lasa cu divort.

Sursa text: ultimulgentleman.ro / Alex Ciocan