Cum știi dacă o companie de alpiniști utilitari este de încredere

Atunci cand ai nevoie de cineva care sa se ocupe de efectuarea lucrarilor la inaltime poti apela la o companie de alpinisti utilitari.

Insa, nu oricine poate fi un alpinist utilitar calificat si de incredere. Pentru a obtine specialitatea de alpinism utilitar, o persoana trebuie sa urmeze o pregatire speciala. Alpinistii industriali sunt instruiti in institutii educationale speciale. Curriculumul include pregatire psihologica si profesionala, studii de siguranta si rezistenta la stres.

Un tehnician atestat (IRATA nivelul 1, 2 si 3)  detine certificate nationale pentru lucrul la inaltime si ar trebui:

O companie profesionista de alpinisti utilitari mizeaza pe calitate si alege sa lucreze cu proceduri alese pentru fiecare proiect in parte. Totodata, toti membrii din echipa au instructaj SSM, aviz psihologic si control medical periodic, conform legilor in vigoare.

Compania AlpinMax isi desfasoara activitatea in baza reglementarilor internationale stabilite de IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) si respecta cu strictete normele de siguranta din domeniul alpinismului industrial ceea ce ii face o companie de incredere pe piata. Acestia sunt deschisi noilor provocari si vin cu solutii optime pentru fiecare proiect in parte. Scopul  unei companii de alpinisti profesionali este de a reusi de fiecare data sa finalizeze cu brio orice proiect inceput, indiferent de complexitatea acestuia si sa pastreze relatii stranse de colaborare cu fiecare partener.

Este laudabil faptul ca in 15 ani de activitate AlpinMax a avut ZERO accidente de munca, investind constant timp si resurse pentru a prioritiza siguranta alpinistilor utilitari care lucreaza la inaltime.