Cum te ajută consumul de lăptișor de matcă să îmbunătățești sistemul imunitar?

Laptisorul de matca este apreciat pentru efectele sale terapeutice, fiind recunoscut datorita faptului ca poate creste imunitatea si nivelul de energie. Proprietatile sale asupra oganismului s-au dovedit in nenumarate studii, existand diverse afectiuni ce au fost prevenite sau ameliorate. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Ce contine produsul?

Orice laptisor de matca 100 g provine de la albine, fiind o substanta ce permite reginei sa traiasca pana la 5 ani. In comparatie cu trantorii care supravietuiesc aproximativ 2 luni, acest interval este unul foarte mare si atfel de rezultate sunt posibile multumita ingredientelor. In compus pot fi regasite toate cele 12 vitamine B, precum si 18 aminoacizi diferiti. Din acelasi motiv, produsul este recomandat in alimentatia naturista. Alte elemente prezente sunt proteinele, carbohidratii si mineralele(ex:calciu,fier,magneziu,seleniu,zinc). In functie de provenienta produsului, vor fi anumite diferente. Nu se cunoaste mixul compozitional complet, dar laptisorul de matca este singura sursa de acid 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA). Acest element are proprietati antibacteriene, antivirale si regeneratoare puternice. In consecinta, vor putea fi observate rapid efecte pozitive asupra sanatatii.

Cum este intarit sistemul imunitar?

In prezent, beneficiile laptisorului de matca l-au transformat intr-unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste, in special pentru persoanele care prezinta o imunitate scazuta. In medicina este considerat un hiperaliment, care ofera organismului nutrientii de care are nevoie pentru protectie. Drept rezultat, imunitatea va face fata agentilor patogeni. Gammaglobulina este eficienta impotriva luptei cu infectiile si virusurile. Exista insa si Royalisin, care omoara bacteriile si are un rol esential in combaterea alergiilor. Laptisorul de matca actioneaza asupra celulelor T, fiind indicat in cazul celor care racesc des sau vor sa grabeasca insanatosirea.

Cum sunt diminuate efectele secundare ale chimioterapiei?

Medicamentele pentru chimioterapie ofera ajutor multor pacienti diagnosticati cu cancer. Acestea sunt necesare in etapa de recuperare, insa creeaza adesea reactii adverse. Printre cele mai comune se afla insuficienta cardiaca, hipertensiunea arteriala si inflamatiile sau tulburarile gastrointestinale. Studiile au dovedit insa faptul ca laptisorul de matca poate preveni asemenea simptome si permite utilizatorilor sa aiba o stare mai buna.

In ce mod se administreaza laptisorul de matca?

In general, se recomanda consumul acestui produs in starea sa naturala. Il poti administra in timpul diminetii, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun. Adultilor li se recomanda 1g/zi, in timp ce copiii vor utiliza jumatate din aceeasi doza. Laptisorul de matca nu se inghite, ci se tine sub limba pana in momentul in care va fi absorbit. Gustul este acrisor, iar anumiti utilizatorii prefera un consum care sa aiba loc impreuna cu mierea. Acest proces este optional, insa nu duce la pierderea proprietatilor. O cura completa poate dura pana la 6 saptamani, fiind necesar sa pastrezi produsul la frigider.

De ce sa alegi un laptisor de matca pur?

Proprietatile laptisorului de matca 100% pur sunt apreciate de multe persoane care prezinta imunitatea scazuta sau sufera de epuizarea fizica si psihica. De asemenea, acesta ajuta memoria si scade nivelul de stres. Produsul este recoltat direct din stup si neprelucrat, ceea inseamna ca nu vor exista alti compusi care sa afecteze rezultatele. Asigura-te ca ai o alimentatie echilibrata si o odihna adecvata, fiindca asa vei putea sa construiesti un sistem imunitar optim.