Cum te ajută o echipă de specialiști în drept civil când deții drepturi succesorale problematice

Mostenirile au reguli specifice care le fac diferite de alte tipuri de bunuri. De exemplu, o mostenire este de obicei tratata ca proprietate separata, chiar si in proprietatile comunitare. Daca certurile in familie au inceput din cauza mostenirii, o metoda de a scapa de probleme este de a le vinze unei agentii care se ocupa cu drepturi succesorale.

De multe ori ceilalti mostenitori incearca sa puna piedici, refuzand dreptul beneficiarului sau blocandu-i accesul la proprietate. O agentie de specialisti si experti in domeniul juridic are experienta necesara sa rezolve astfel de probleme ca tu sa scapi de stres si sa primesti partea ta legala, fara sa intri in contact cu ceilalti mostenitori.

Mostenirile au dus deseori la dispute in familie, mai ales cand exista multe bunuri de impartit. Un  caz poate fi acesta:

„Eu si fratele meu suntem in contradictie cu privire la vanzarea unei case pe care am mostenit-o de la parinti”. Cazul se refera la doi frati care au mostenit o casa. Solicitantul statea cu chirtie si dorea sa vanda partea sa pentru a-si putea cumpara un apartament. Fratele sau s-a opus vanzarii, deoarece voia sa locuiasca in continuare acolo.

Ce face in astfel de cazuri o agentia specializata in drepturi mostenitori?

Poate prelua si gestion tot procesul in locul solicitantului. Acesta scapa de griji si incaseaza imediat contravaloarea care i se cuvine.

Sau poate alege sa ramana parte in proces, iar echipa de specialisti si experti in domeniul juridic gestioneaza toate actiunile necesare pana la solutionare, fara ca persoana in cauza sa fie nevoia sa piarda timp, nervi si bani, sau sa interactioneze cu celalte parti implicate.

Astfel, un drept succesoral poate duce adesea la tensiuni in care cei doi proprietari au idei foarte diferite despre ceea ce ar trebui sa se intample in continuare. Deoarece proprietatea este detinuta in comun, ambii proprietari trebuie sa fie de acord inainte de a se putea face ceva cu proprietatea. Daca proprietatea este goala, cineva poate dori sa se mute si sa locuiasca acolo sau sa o inchida pentru a produce un venit sau, uneori, sa incerce sa dezvolte terenul, in timp ce celalalt poate pur si simplu sa doreasca sa il vanda.

In situatii de acest fel dar si in multe alte situatii poti apela cu incredere la o agentie specalizata si de incredere care va prelua riscurile de la tine ca tu sa castigi linistea la care mult visezi, incasand banii pe loc.