CUM TE SABOTEAZA OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

Faptele oamenilor sunt cel mai bun criteriu dupa care ar trebui sa decizi daca sa ai sau nu incredere in ei. Totusi, nu strica sa iei in calcul si zodia in care s-au nascut. Afla cum te sapa ceilalti, in functie de zodie.

3 zodii nemiloase, care te saboteaza oricand au ocazia

Taur

Nimeni nu se pricepe atat de bine sa intoarca lucrurile in favoarea lui! Nu este foarte ambitios, dar daca il scoti din sarite si te trece pe lista neagra, nu mai ai nicio sansa sa scapi de razbunarea lui. Pana sa te arunce cu totul in groapa pe care ti-o sapa cu multa rabdare, iti zambeste frumos, te tine de mana, sta langa tine in momentele grele. Nu te gandi ca o face ca sa ajunga mai sus in cariera sau ca sa se imbogateasca, ci ca sa isi vindece orgoliul ranit. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru ca va fi nemilos cu tine!

CITESTE SI: CELE MAI ASCUNSE DORINTE ALE ZODIILOR

Scorpion

Scorpionul nu are scrupule, manipuleaza si face orice sa ii fie lui bine. Chiar daca ii este loial prietenilor, se transforma total in momentul in care este ranit sau tradat. Pune la cale cele mai diabolice planuri ca sa se razbune, asa ca este indicat sa faci orice sa nu il superi.

Berbec

Berbecul este muncitor si are un caracter nobil, dar in acelasi timp este foarte ambitios, iar asta il face nemilos. Iti va intinde o mana cand te vei afla intr-un impas, dar nu va avea nicio problema sa isi insuseasca ideile tale in fata sefului, daca asta ii va aduce o promovare. In plus, daca il ranesti vreodata sau ii tradezi increderea, va pune la cale un plan care te va pune in genunchi. Nu subestima niciodata puterea lui! Iti va sapa cea mai adanca groapa cu zambetul pe buze!

Cum te saboteaza celelalte zodii

Gemeni

Nu este niciun secret ca nativul acestei zodii isi vede intotdeauna interesul. Nu are niciun sentiment pentru ceilalti, daca iti da un sfat cand treci prin momente grele, o face ca sa iti arate cat este de destept si sa castige respectul tau, pentru ca, pe viitor, sa profite de asta. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, ii vei sapa pe ceilalti fara sa ridici suspiciuni si fara remuscare. Tu ai un talent extraordinar pentru tradare, nu se va prinde nimeni de asta!

Rac

Racul este loial si demn de incredere! Ii pasa de oameni si nu ar putea sa faca rau nimanui, oricat bine i-ar aduce asta. Nu il intereseaza sa evolueze profesional pe suferinta altora si nici fericirea in dragoste nu spera sa o obtina astfel. Probabil este una dintre putinele zodii care nu ar face nimic imoral, mai ales pentru ca ii este teama de pedeapsa divina!

Leu

Un caracter dubios are, insa, Leul! Nu isi pune in cap sa ii raneasca pe ceilalti, dar este foarte egoist si pentru a-i fi lui bine, nu are nicio probleme sa ii tradeze pe altii. Daca iti descopera slabiciunea, nu va avea nicio problema sa profite de asta. Poate va decide sa fie prietenul tau si te va santaja de fiecare data cand refuzi sa faci ce iti spune.

Fecioara

Nimeni nu este atat de priceput sa ii faca pe ceilalti sa creada ca este perfect. Nativul acestei zodii pare muncitor, bun, responsabil, dar este un manipulator si este capabil sa sape pe toata lumea, daca astfel ii este lui bine.

Balanta

Balanta este una dintre cele mai de incredere zodii, insa este si foarte impulsiva. Daca in zilele ei bune ar face orice pentru tine, cand o calci pe coada, pune la cale tot felul de planuri ca sa te raneasca. Pentru ca nu o crezi in stare de razbunare, nici nu iti vei da seama cand ajungi in groapa sapata de o Balanta!

Sagetator

Sagetatorul este o persoana demna de incredere, pana in momentul in care ii starnesti curiozitatea. Este capabil sa faca orice, inclusiv sa te sape, ca sa afle ce isi doreste.

Capricorn

Capricornul este o persoana demna de incredere, insa este si foarte ambitioasa. Dorinta sa de a ajunge cat mai sus ii face pe ceilalti sa il creada capabil de lucruri imorale, insa el nu ar face nimic nedrept.

Varsator

Nativul acestei zodii are un caracter nobil si incearca sa faca intotdeauna ce este corect. Nu suporta mincinosii si tradatorii, asa ca nu ar face nimic ca sa ii raneasca pe ceilalti. Singurul defect este ca ii place barfa, iar din aceasta cauza, nu ar trebui sa cunoasca secretele altora.

CITESTE SI: ZODIILE CARE SE DAU BATUTE CEL MAI USOR

Pesti

Pestii sunt gelosi, posesivi si le place sa isi planga de mila. In aceste conditii, nu este de mirare ca te-ar sapa fara remuscari, daca s-ar simti ranit.

 Sursa:unica