Cum trebuie să arate femeia perfectă, în funcţie de ţară. Cum sunt româncele „ideale“

Cum trebuie să arate femeia perfectă, în funcţie de ţară. Cum arată un “corp perfect?” Depinde pe cine întrebi şi din ce ţară este persoana respectivă.

În cadrul unui proiect au fost angajaţi 18 designeri din toată lumea (14 femei şi patru bărbaţi) pentru a realiza în Photoshop trupurile pe care le consideră ideale pentru o femeie, dacă aceasta ar fi din SUA, China, Columbia, Egipt, Italia, Olanda, Peru, Filipine, România, Serbia, Africa de Sud, Spania, Mexic, Siria, Marea Britanie, Ucraina, Argentina şi Venezuela, potrivit huffingtonpost.com.

Citește și: TOPUL CELOR MAI PERVERSE FEMEI CELEBRE DIN ISTORIE. FĂCEAU SEX ŞI CÂTE 25 DE ORE, SE PROSTITUAU ŞI ÎNCERCAU SENZAŢII TARI

În fapt, imaginea aceleiaşi femei a fost modificată astfel încât aceasta să reflecte standardele considerate ideale în cele 18 ţări, fiind schimbate de la caz la caz atât greutatea şi forma trupului şi a feţei, cât şi coafura şi culoarea părului.

Dimensiunile ideale au fost realizate plecând de la o înălţime asumată de 1,65 de metri. Astfel, femeia “ideală” din România este voluptoasă şi cântăreşte în medie 66,2 kilograme. De asemenea, aceasta are părul lung, drept şi de culoare şatenă.

Femeile “ideale” din China şi Italia au picioarele şi braţele foarte subţiri, în timp ce acelea din Columbia, Mexic şi Peru sunt voluptoase şi conforme cu standardele de frumuseţe tradiţionale din aceste ţări.

Sursa traducere: antena3.ro