Cum va arata Icomedy fara Mihai Bendeac

Antea 1 a decis, in sfarsit, daca cineva ii va lua locul lui Mihai Bendeac in cadrul show-ului “Icomedy”. Ei bine, nimeni nu il va inlocui pe actor. Mikey Hash va ramane la pupitrul emisiunii, urmand sa aiba un invitat special saptamana de saptamana. Acesta va detine si rolul de co-moderator.

Filmarile la “iComedy” sunt in plina desfasurare. Mikey Hash, Serban Pavlu, Catalin Bordea, Vlad Dragulin, Vlad Corbeanu, Daniel Buzdugan & Co pregatesc o serie de surprize pentru telespectatori, incepand cu editia din 22 noiembrie, cu rubrici si personaje noi.

De asemenea, fiecare editie a show-ului de la Antena 1 va avea, din 22 noiembrie, cate un invitat special care va prezenta emisiunea alaturi de Mikey Hash.

Si tot de la aceasta data, la show-ul prezentat de Mikey Hash se va promova un alt gen de asistenta tv, anume asistenta inteligenta. “Am avut un casting si am ales doua tinere actrite. Una dintre ele este Ioana Blaj”, a declarat Mikey Hash petru libertatea.ro.

Ioana Blaj este cunoscuta publicului indeosebi din reclamele la o importanta companie de telefonie mobila.

Ce inseamna o asistenta inteligenta? “De exemplu, ne va corecta atunci cand vom face greseli gramaticale. Ne va fi frica de ele”, explica Mikey.