Cum va fi VREMEA in a doua zi de PASTE

Luni, in a doua zi de Paste, va fi cald in toata tara, insa de marti vremea se raceste. Soarele va straluci pe cer, iar termometrele vor arata peste 20 de grade Celsius pe aproape tot teritoriul Romaniei.

Luni dimineata nu vom avea parte de prea multi nori. Iar la amiaza, in Muntenia, vor fi intre 17 si 23 de grade. Cald va fi si la mare, unde mercurul din termometre va urca tot pana la 23 de grade, in timp ce in Oltenia va ajunge pana la 24 de grade. Totusi, in celelalte regiuni ale tarii, este posibil sa apara averse spre seara, iar vantul va fi moderat, cu intensificari pe alocuri.

CITESTE SI:  PROGNOZA METEO DE PASTE: CUM VA FI VREMEA in timpul zilelor de PASTE

Luni, vremea va fi calda si in Bucuresti, unde maximele vor fi in jur de 22 grade Celsius. Norii acopera partial cerul, doar temporar strang randurile si seara sunt conditii pentru averse slabe. Marti, insa, vremea schimba foaia. Se va raci destul de mult, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in nord si 19 grade in sud-vest. Este posibil sa apara si precipitatii, slabe, mixte, mai ales in zona montana. Local, in sud si est si izolat in rest, va ploua.

Vremea se raceste si in Bucuresti, astfel ca mercurul din termometre nu va mai trece de 12-13 grade Celsius. Cerul va fi acoperit partila de nori, iar ploile vor “vizita” locuitorii Capitalei.

Sursa foto: jurnalul.ro